maanantai 17. helmikuuta 2014

Maastolenkki feat. Tytti & Nicko

Terve!
Tänään oltiin Prinssuskaisen kanssa maastolenkillä Tytin ja Nickon kanssa.

Iskä heitti mut tallille puol neljäks. Silloin siellä ei vielä ollu ketään. Putsasin sitten ekana karsinan, vaihoin veden ja laitoin Prinssille iltaheinät valmiiks karsinan eteen roikkumaan. Sitten Tytti tuli paikalle ja haettiin hepat tarhoista. Me sovittiin viime maanantaina, että mentäis tänään maastoon.
Laitettiin siinä sitten pollet kuntoon ja lähdettiin käppäilemään kuusiaidan vierustaa. Juteltiin siinä heppojen uittamista yms. Ennen Huunosia otettiin ravipätkä. Prinssi veti semmosta kiireistä tiktoktiktok-ravia aika reippaasti, että pysy Nickon mukana. Tuli ponille vähän semmosta kilpaviettiä.
Huunosten jälkeen otettiin uus ravipätkä ja Prinssi otti vähän laukkaakin pukin kera :D. Vähän harmitti kun jäi jälkeen, tai sitten tais vaan poju olla innoissaan!
Sitten Prinssi oli vähän semmosissa kiihtyneissä tunnelmissa, mut aika hyvin rauhottu. Mentiin Tytin kanssa siitä sinne hakkuualueen mettään. Siellä oli vähän hyppimistä ja pujottelua, kun oli kaatunu reippaasti puita.
Siitä lähdettiin polkua pitkin tulemaan tallille päin. Yhdessä vaiheessa piti vaihtaa niin, että Nicko meni edeltä (samoin kuin aluksi tiellä), kun Prinssi luuli näkevänsä jotain ja matka vähän tyssäs. Tai sit se maa oli vähän uppoova niin poni vähän hämmästys.

Loppumatka meni mukavin mielin! Ponit tyytyväisiä yms! Kun tultiin tallille, oli klo n. 17.10 eli hepoil piti olla heinäaika. Tosin ne ei ollu saanu niit.. No ajateltiin sitten että Heidi tulee koht antamaan. 17.35 ei sitten vielkään ollu tullu ni soitin Alinalle, että oliks niin että niiden piti antaa, mut eip! Niinpä mä ja Tytti sit annettiin niille heinät. :)
Olin kotona n. 18.30!

Hyvää illan jatkoa;) + kuvia ei nyt tullu koska tuota... köhköh ei ollu kameraa eikä kuvaajaa, eikä kännykälkää jaksanu ;/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti