lauantai 15. helmikuuta 2014

Käppäilylenkki!♥

Morjes! Tänään otin kamerankin mukaan ja muutama kuva tulee tännekin.

Olin tallilla 10.45 ja pollet olivat syömässä vielä aamumuoniaan tarhoissa. Aloin sitten putsailemaan karsinaa ihan kaikessa rauhassa. Prinssi oli sontinut sinne aika reippaasti, joten työ ei loppunut kesken. Sen lisäks se oli saanut kakittua siihen juoma-astiaan muutaman kikkareen, siis aplodit Prinssille!
   Sen jälkeen laitoin Prinssille iltaheinät valmiiks Ikea-kassiin siihen karsinan oveen. Sitten keräsin kamppeita siihen käytävälle valmiiks ja Jaana (yks Nickon ihminen, Nicko uus hepo) tuli sitten siinä samassa paikalle. Suunniteltiin sitten niin, että mennään kävelyttää joku lenkki Nickon ja Prinssin kanssa, et jos mä näytän sille jonkun lenkin.

Karsina melkein putsattuna

Valmiit iltaheinät

Harjapakin sisältö

Sitten hain Prinssin sisälle. Harjailin sen kunnolla läpi. Karvanlähtö on nyt jotenki vähentyny... :/ Ihme homma. No ei sen kyl ois kuulunutkaan irrota vielä, että ihan hyvä vaan.
Prinssin kavioissa ei onneks ollut mitään hirveitä tilsoja. Kun katos se kengitys oli eilen ja ajateltiin sitten Jarin kanssa, että ei Prinssi tarvii mitään tilsakumeja, kun nyt on ollu reippaasti plussan puolella ja lunta on vasta Rovaniemellä. No, kiva kiva! Tänään tuli sitten sentti lunta tonne maahan ja maastolenkin jälkeen oli kuin olikin tilsat kavioissa. No, ehkä me pärjäillään seuraavaan kengitykseen asti D:
Tein sitten Prinssin kanssa samalla aamujumpatkin leivänpalaherkkujen kera. Alas, ylös, oikealle ja vasemmalle. Aikas ketterä toi mun ponini onkin, siis se yltää koskemaan turvallaan mahan alta sen takajalkoja :o. No nykyään me tehdäänkin tota melkein joka päivä, että kyllä sen kuuluukin pikku hiljaa hoksailla.Pientä pelleilyä :D
 
 
Jaana haki vielä Nickon ja harjasi sen. Sillä aikaa mä yritin saada aikaseks jonkin sortin lettiä tohon pollen pehkoon, eipä tullut mitään.. :/ Oikee epätasasuuden huippu, vois ehkä jossain vaiheessa siistiä sitä vähän. Mut haluun silti, et se on pitkä ja tuuhee ♥
 
 
 
Sitten lähdettiin kävelemään. Nicko ja Jaana meni ekana ja mä ja Prinssi perässä. Lähdettiin sitä kuusiaidan vierustaa pitkin kävelemään sinne Huunosten tallille päin. Se kuusiaidan polku oli just sellasta loskajäistä, mut kyl siitä yllättävän hyvin pääs kulkee!
Prinssi yritti vähän kerjäillä, et oisko mulla herkkuja, kun Nickokin hamuili Jaanan taskuja. Nicko on semmonen 25v. puoliveriruuna, misä on kans aika paljon jotain kylmäveristä. Se on sellanen kiltti vanha jätti. Vähän hölmö ja tosi uteliaskin.
Joo. Elikkäs! Sitten tultiin siihen uittopaikan edustalle ja lähdettiin siitä mäkeä ylös. Se mäki oli aika jäässä, mut kyl siitä liukastelemattakin pääsi helposti. Siinä yhdessä kohdassa oli sellanen pieni railo, misä kulki vähän vettä. Se oli Prinssille aika jännä juttu, ja piti miettii hetken et mist kohtaa tullaan yli. Ja olihan se sit tyytyväinen kun siit päästiin.
 
Sitten oltiin jo melkein Huunosten kohdalla. Niillä oli kaikki hepat ulkona ja Bingo ravaili siel aika jännittyneesti kun me mentiin ohi. Tiltukin hirnahti. Mentiin sit siitä pellon vierustaa ja sieltä takasin tallille. Pellolla Prinssi ja Nicko haisteli toisiaan. Nicko oli ihan cool ja rauhassa siinä. Prinssi oli aika intona ja etujalkakin heilahti ilmassa :D Ihan ystävällismielistä se oli, että ei sen puoleen.
 
Tultiin siitä sitten takasin tallille. Otettiin tilsat pois jaloista. Jaana laitto Nickolle vielä loimen, mut mä en Prinssille, joten vein sen sinne ulos tarhaan.
 
Kuka siellä?


Pientä pomottelua Junnun osalta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti