lauantai 22. helmikuuta 2014

Hohhoijaa, eiks tää jo riitä! ♥

Morjens ja hyvää Suomen pronssi-iltaa! Senioripelaajat sai kijakon maaliin eli se on sitten viimenen peli :)/:( sekä että.
Noh kaikki kinos :D
Mutta elikkäs huominen vimppa vapaapäivä ja sitten koulu !! Aika rasittavaa, kun ei hirmusesti sinne mieli tee, so aarrgghhh!!!
Ja näistä tallipäivistä, eli:
Torstai talutusratsastusta !!
Torstaina mentiin iskän kanssa tallille mönkijällä. Laitettiin Prinssille varusteet ja iskä putsas boksin. Sit mentiin sinne toisel, kauimmaisel parkkipaikal ja äiti tuli sinne noitte muksujen (3x 3v + 2x 7v) ja Prinssi sai n. 15min toimia talutuspollena. Se homma oli sille ihan okei, no problem ja kai se kakaroista vähän tykkäskin ! :D
Lopuks kun kaikki oli saanu sitten mennä sen 100m lenkin Prinssin kanssa, niin näytin kaikki askellajit äitin pyynnöstä (käynti, ravi, laukka) siin tiellä. Sit lähettiin iskän kaa takas tallil laittaan Prinssi ja mentiin sit peräs mönkkäril kotiin :)
Perjantai/Lauantai
Olin pikkuveljen kaa tallil ja maastoiltiin ja oltiin kentäl molempina päivinä ja se ratsasti. Ihan tämmönen pikkunen perus! :)
Ja en tosiaan kirjota joka ainut päivä, vaan yritän kirjottaa aina kun oon tehny  jotain tai ainakin jos on kuvia! Uus banneri tulossa EHKÄ kunhan vaan saan uusia kuvia ;) joku sais ny luvan tulla kuvailee !!
Ja tos lopus pari jottai viime aikojen kuvii ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti