perjantai 29. maaliskuuta 2013

Tauko:( +video

Taukoa on ollut koska oon ollu kipeänä. Kiitos kuitenki Maddelle kun on käynyt Prinssiä hoitamassa!

Nyt on kumminkin asiat taas suht terveenä vaikka yskä ja nuha vähän vielä asustaa sisällä..
Prinssiltä lähtee ihan hirveesti karvaa ja edellispäivänä kun oltiin madden kanssa tallilla, niin älyttiin, että satulavyö menee reiän enemmän kiinni.

Eilen en siis ratsastanut vaan mentiin iskän kanssa tallille suoraan koulusta. Prinssi oli vähän säikyllä päällä, tai siis kun iskä tuli karsinasta ulos talikko kädessä niin Prinssihän hyppäs tasajalkaa ilmaan siinä hoitopaikalla. Siitäpähän tuli mieleen että pitää vähän totuttaa poikaa niin hyppäsin itekki ilmaan mut eihän lenkkareista mitään ääntä tullu niin se vaan katto oudosti. Sitten kun ketään muuta ei ollu tallilla niin juoksin siitä Prinssin ohi ja se katteli ihan ihmeissään ja läpsyttelin käsiä. Eipä enää pelästyny mitään erikoista siinä. Oli vaan vähän enemmän varuillaan.

Keskiviikkona Madde oli mun kanssa tallilla ja äiti heitti meijät sinne. Sitten Madde putsas karsinan ja tuli sitten auttamaan mua tossa ainaisessa harjausurakassa (huoh ja lääh ja puuh!). Sitten vaan kamat päälle ja mentiin ensin juoksuttamaan Prinssiä. Madde juoksuttikin ekaa kertaa koskaan ja hyvin meni sekin. Sitten Madde ratsasti suurimman osan jne. Vähän hyppäskin semmosta pikkusta:)

Eilen (torstaina) mulla alko ratsastus Pellonpäässä viideltä niin lähdettiin aika nopeesti Prinssin hoidon jälkeen sinne. Menin heti kattomaan että kenet saisin tunnille, ja siellä oli Ile. Ile on n. 155cm korkea suokkiruuna, sellanen ihan kiltti ja kiva. Ile oli muuten laitettu valmiiks tunnille, paitsi suojat ja suitset. Laitoin ne sitten itse ja talutin kentälle.
Jalustimien yms. säädön jälkeen pääsin vihdoin selkään ja onneks kaikki oli sopivasti:) Alkukäynnit meni ihan hyvin vaikka toinen tuntuki vähän nihkeeltä. Ilellä on ollut jotain ongelmaa jaloissa ja kun katoin tuntilistaa niin ei se kovin monelle tunnille ole osallistunut viikolla.
Kun sitten alettiin hommiin niin Ilellä piti mennä tosi pieniä askelia ja raviakin melkeen paikallaan ettei se jalka menis uudelleen. Olihan siinä harjotusravissa sillon mukavampi istuakin kun se oli sellasta pientä. Tammat eikä Ile saanu laukatakkaan koko tunnilla ollenkaan kun kenttä oli semmosessa kunnossa.
Tunnin jälkeen Ile ei menny seuraavalle tunnille joten hoidin sen loppuhommat. Äiti oli kattomassa suurinta osaa tuntia ja nii nii mentii sitten läheiseen Valintataloon hakemaan vähän karkkii mut ne salmiakit olikin ällöi:D:

Tässä tää video:) Kiitti jos katotte!

3 kommenttia:

 1. Tosi kivoija postauksia sulla! Ja nyt tulee vrmaan enemmän kun oot tervehtyny?! :D ja huomaa just kun olen nyt ollu siellä Prinssiä hoitamassa, että kuinka paljon sekin poni on kehittynyt tässä pienessä ajassa, just kun siihen saa vain tutustuttua niin yhteistyö sujuu!:)

  VastaaPoista
 2. Senniiiiiii <3 kulta moi :)
  Oot saanu oman ponin o.o voi et siit on aikaa kun ollaan nähty taas :(
  Laita mulle sähköpostilla sun numeroo nii voitais taas soitella :) ikävä :)
  - nora (#12), norppamoi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetän sähkäriä, kyllä vain!:) Ja miten löysit mun blogin?0.0

   Poista