keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Maastoinnostus!♥

Tänään oli positiivinen päivä, ainakin suurilta osin. Tai ainakin Prinssillä. Tai ainakin suurilta osin Prinssillä.

Kello oli jo vähän päältä seittemän, kun päästiin tallille. Haettiin sitten Prinssi tarhasta, tuli heti luoksekin ja annettiin sokeria (nam nam:3). Prinssi ei hötkyillyt mitään, köpötteli kiltisti talliin:) Siellä olikin Adina lähdössä Arcoksen kanssa maastoon. Muita ei ollut näköpiirissä.
  Laittelin Prinssin sitten siinä kuntoon (kiitos Maddelle kun lainaat tuota talvikarvanpoistovälinettä :)) Axu ja sen uusi vuokraaja sekä Alina ja Junnu tuli maastosta siinä samalla.
  Se satulavyöhirmuihmetys on ihan sekasin! Siis satulavyö suomeks. Ennen se on menny kun oon ollu Madden kaa, se on menny 4 ja 3 kummaltaki puolelta, mut nyt äiti sai sen just ja just vaan toiselta puolela-.- Eli mikä täl ponil/vyöllä on..? Joko poni lihoo, laihtuu tai sitte se on kasvattanu äkkinopee uuden karvakerroksen. Tai sitte vyö on menny sekasin.
 
Kentälle on tullu uus kuorma hiekkaa (hyvä hyvä jipii) joten se ei nyt ollu kokonaan käytössä. Mentiin siis käppäilemään (selästä käsin) siihen kuusiaidalle. Prinssi meni eka hitusen pää pystyssä mut yllättävän hyvin meni! Käveltiin pari kierrosta siinä pihalla, mutta tokalla kerralla se ei suostunu kääntymään tallille päin enää xD. Äiti kävi vähän auttamassa Prinssiä (siis maasta) niin kyllä se siitä sitten suostu kulkemaan taas.
  Kun Prinssi oli jo ihan ok niin lähdettiin kävelemään siitä kuusiaidan vierustaa. Ei me kauas siitä menty, 15-20 metriä maybe..? Sitten käännyttiin takasin ja käveltiin siinä pellolla hangessa vähäsen. Prinssi meni tosi kivasti, paits et sille tuli yhtäkkii kauhee hinku koko ajan napsii äitin takkii, kun se kulki siin edellä :D.
  Mentiin siinä vähän vielä pellolla, kun Adina ja Arcos tuli sieltä kulman takaa. Prinssi tietty säikähti vähän niitä niin säpsähti siinä. Ihan ymmärrettävää. Adina kysyskin sillee et lähettäiskö me sen kaa maastoo pidemmäl mut ei sitte lähetty kun vaan se kuusiaita sinne loppuun saakka ja vähän tietä pitkin. Adina lupaskin vähän saattaa takas talliin ettei Prinssi iha sätkähtäis "eroamista". Eihän se mitään siitä häiriintyny, lähti vaan reippain mielin kotiin päin äitin takkia napsien :D

muistakaa:
Mathildan blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti