lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tunti!♥

Hellou!

Tänään oli tunti kello kahdesta kolmeen. Lähdettiin iskän kanssa noin 13.30 tallille mönkkärillä. Se tallille menevä tie on niin huonossa kunnossa, ettei sinne kantsi mennä hirveest autolla.
Kun sitte tultii tallille, Prinssillä oli vielä heinät kesken, mut otin sen silti sisälle. Etuovi on jäässä niin piti mennä kentän ovesta, mut iskä hakkaski sen auki nii se tuli nyt taas käyttöön :D Se ovi on siis ollu jäässä torstaista saakka...
Prinssi oli ihan hyvällä päällä ja tuli mielellään tarhasta. Ei se säpsynytkään mitään:) Hoitaessa sama! Nyt sain ite kummatki 3&2 ja iskä veti kummatki 4&3 ku menin selkään. Sitte iskä lähti ja mentiin siinä alkukäyntejä. Eemeli ja sen vuokraaja oli kans vähän aikaa siin kentäl mut ne lähti sitte maastoo kävelee.
Kun Adina tuli, niin vaan ohjat lyhyiks ja ruvettiin taivuttelemaan eri suuntiin. Kaikista vaikein oli avotaivutus sisään päin! Saatiin enimmillään 6 askelta. Normi avotaivutus meni kyl yllättävän hyvin!
Sitte kans pohkeenväistö meni toiseen suuntaan hyvin mut toiseen suuntaan ihan plörinäks...:/

Että taivutuksia tänään ja teki varmasti hyvää Prinssillekki! Eli tänään tämmönen rauhallinen käyntitunti mikä oli kyl tosi tehokas ja hyvä! En ite juurikaan yksinäni tee tommosia siis sillee kokonaista tuntia mut toi oli tosi hyvä et Adina oli ottanu ne tunnin aiheeks!

Sori kun ei oo kuvia tullu mut mut yritän saada niit aikaseks joku päivä sillee et tännekki sais jotai;)

1 kommentti: