keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Mä sitten vihaan mutanttioravia!!♥

Tänään oli juoksutuspäivä ja Prinssi tuli taas (niin kuin MELKEEN aina) luokse tarhassa ja hihihi se sai palkan:D Sitten mentiin sisälle talliin ja Adina olikin siellä, mutta lähti. Alina taas oli Junnun kanssa maastossa joten koko talli oli meidän MUWAHHAHHAHAHAHAA! Hoitelin Prinssin valmiiksi silleen, että polle vähän virnuili sun muuta mut mut.
Sitten vaan kentälle ja juoksutusta kehiin aluksi meni tosi hyvin ja näin mut sitten se herra (ööh... vai rouva?) Mutanttiorava herätti huomiota. Se oli aluksi ollut ihan hiljaa sillä tallin päätyseinällä ja sit se vaan alko tykittämään. Se meni kun joku mielipuolikana (ai nii se oli orava) ja kyl Prinssi ihan nätisti oli jne. mut sitten Prinssin tykki ampas muutamaks metriks ja sama toistui toisen kerran mut sitte loppu. Se tyhmä herra/rouva Mutanttiorava hyökkäs (tai meinas hyökätä) meijän kimppuun!

Sitten tuli äitin vuoro ja sekin meni kait ihan ok hyvin. Sitten hoitojutskat ja tällee ja Junnu ja Alinaki oli jo tullu maastost. Äiti kysyski Alinaa kyytii nii heitettii se viel kotiii:)


Arrgghhh nyt katotte ton:

Madden blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti