tiistai 12. maaliskuuta 2013

Tunti hieman muuttui...:)

Helloouh:)

Today minä ja Prinssi ollaan menty taas askel eteenpäin. Tänään olikin oikein kiva päivä ja äiti ja Into (2v) olivat mukana tallilla siihen saakka kunnes tunti alkoi. Ja ennen tuntia muuten juoksutettiin.

Iskä heitti meijät autolla tallille ja Prinssi tulikin heti luokse ilman kutsuakin ja tietysti taas tämä palkka sinne suuhun. Nappasin Prinssin siitä talliin ja laitoin hoitopaikalle. Tallilla ei vielä ollutkaan muita, eikä muita hevosia ollut sisällä ja jipii, kun Prinssi ei kiinnittäny mitään huomiota siihen, että se oli yksin tallissa ja seisoi kivasti paikallaan. Prinssi oli tosi kiinnostunu Intosta ja koko ajan meni kaula pitkänä kurkottelemaan Intoa kohti :D Ehkä pienet ihmisolennot ihmetyttää heposia:)
Hoidettuani (tosi puhdas olih) Prinssin laitoin varusteet ja nyt se suu aukee jo ilmankin sitä sormen työntämistä suuhun, tai ainakin melkein. Satulaa laittaessa se ei liiku muuten mutta se ärsyttävä hännän heilutus ärsyttää tosi paljon koska se on ärsyttävää ja siksi siitä ärsyyntyy ja itsestäkin tulee vielä hevoselle (anteex ponille) ärsyttävä koska se poni on ärsyttävä tai siis sen ärsyttävän hännän kanssa joka heiluu ärsyttävästi koska se on ärsyttävä!!

Sitten siihen liikuttamiseen. Ollaan äitin kanssa päätetty, että juoksutetaan prinssiä aina n. 30 min ennen ratsastamista niin saa kunnon alkujumpskat eikä nii paljoo pelleile + tekee hyvää vissii hepallekkin. Kun nousin selkään sitten kun äiti ja Into oli lähteny nii Adina oli virittäny kentälle valmiiks pujottelutötsät (tötsä xD) ja pikkupuomikasan. Luvassa tasapainoilua. Ensin mentiin keventäen ravissa pujottelu, sitten harjotusravissa ja sitten ilman jalustimia ravissa. Sitten kevyessä ravissa pikkupuomikasaa, sitten harjotusravissa ja sitten sitäkin ilman jalustimia ja ravissa. Sen jälkeen otettiin laukassa ihan jalustimien kanssa sitä pikkuista kolmen puomin kasaa ja meni hyvin. Adina teki sen jälkeen vähän yli 30cm ristikon jota sitten hypeltiin siinä ja Prinssihän innostui ihan tosi tosi paljon. Oikee estehirmu;)

Sellaista tänään ja toivottavasti VIELÄ parempaa huomenna!:)
++
tuo otshikko tulee sitten siitä että alun perin oli yleistunti mutta muuttuikin estetunniksi.
++

Madden pikkuinen bloginen
pahoittelut Madden puolesta jos eräs ei kirjoittele blogiinsa.
(ei pahalla madde :D kirjota vastaisku omaan blogiis mun blogista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti