sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kolmesta päivästä!!

Hui kun aika on mennyt nopeasti. En olekkaan saanut kirjoitettua kolmeen päivään joten yritän nyt vääntää tekstiä näistä kaikista kolmesta päivästä.

Adinalla oli mennyt suht hyvin Prinssin kanssa ja maastossakin olivat käyneet. Oli mennyt tosi ihanasti maastossakin kun oli ollut kavereita mutta yksin oli säikkyillyt ja pari vanhempaa naista oli luullut sitä passia meneväksi issikaksi :D

Perjantai:
Mentiin iskän kanssa tallille hieman ennen kello seitsemää illalla. Prinssi oli tarhassa ja huomasin heti että oli vähän hermostunut. Sain kuitenkin hyvin talliin ja näin. Hoitojututkin sujui ihan ok mutta kentällä alkoi heti hirmuinen säikkyily ja äkkihypyt sivulle. En sitten ratsastanutkaan kuin 5 minuuttia, koska olin ihan jännittynyt ja hermostunut eikä se tiennyt hevoselle mitään hyvää. Prinssi taisi pelätä ja säikkyä tuulesta liehuvia puita kun ne heilu+varjot... Tulin siis alas ja mentiin viemään takaisin.

Lauantai:
Äitin kanssa mentiin tallille kolmen maissa ja päätettiin perjantain perusteella vain juoksuttaa ja tehdä lopuksi vähän ravissa ja käynnissä juttuja ratsastaen. Juoksutus meni kivasti vaikka en kyllä vielä ole oppinut käyttämään (tai ei ole) oikeita lihaksia joilla pitää juoksutusraippaa kädessä :D Niinpä äiti tuli piteleen raippaa ja mulla oli liinan pää kädessä. Lopuksi sitten kun menin ratsastamaan niin oli tosi kiva mennä vaikka olikin ihan hirvee keli!

Sunnuntai (today):
Iskä vei mut tallille mönkkärillä n. kello 13.20, mutta Prinssi olikin vasta saanut ruuan eteensä niin odotettiin 5 minaa (tai no iskä putsas karsinaa) että oli vähän saanut jotain suuhunsa. Sitten vaan polle sisälle ja hoitojuttuja tekemään. Kaikki meni kivasti ja sitten kun mentiin kentälle niin kaikki ravit ja käynnit meni hienosti. Sitten kun Adina vei Axu-häirikön (heppa) pois laitumelta niin Prinssi rupes temppuilemaan ja veti siinä sitten yhdessä tietyssä kulmassa aina saman pukkilaukka sarjan. Ensimmäisillä kerroilla en vielä tippunut mutta tulihan sekin hetki sieltä. Jatkettiin silti ihan kunnolla ja saman tunnin aikana tipuinkin kaks kertaa. No mut Adina ratsasti sit vähän aikaan Prinssillä ja sitten mä vielä liinan päässä.
Oli siis erittäin hermostunut polle tänään, huomenna vaan juoksutetaan ja laitetaan se ihan kunnolla väsyksiin!!;)

Mietteitä tämän päivän SIIRRETYSTÄ tunnista (unohhin mainita):

Miksi Prinssi temppuili ollessaan yksin (ilman muita vieressä tarhassa) vaikka ne muut yleensä häiritsee siinä?
Mistä tää temppuilu johtuu?
Pukkilaukka nousi aina samasta kulmasta -.-

Tällaista tänään toivottavasti toisenlaista huomisesta:)
Kiitos ihanille lukijoille siitä että luette blogiania tai edes että olette lukijoita sekä kaikille kommentojille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti