keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Jalat ei osaa ratsastaa.

Heips piiitkästä aikaa! En aio julkaista mitään enää Hevosmessuista, en ollenkaan, koska se on niin vanhaa materiaalia kuukauden takaa. Mennään siis suosiolla viimepäiviin!


Ylempi ei ole edes hyppykuva. Se on silti kamala, ja ennen kaikkea viimeinen esimerkki "miten istut selässä"-tavasta. Taisi vähän töyssyttää, kun tarkkasilmäisimmät ehkä huomasivatkin jo, että ei ole jalustimia ei.
Joskus sitä ei haluaisi nähdä kuvia omasta ratsastuksestaan. Eilisen kuvia en katsele suupielet korvissa. Tänään sen sijaan olisin voinut kumartaa tämänpäiväisille kuville - jos niitä olisi ollut. Meni niiiin ihanasti, kun Alina piti meille tunnin ilman jalustimia. Herrran jestas. Keskitytään nyt tuohon ylempään kuvaan. Jalat takana, yläkroppa liian edessä, polvesta ylöspäin kaikki rutkasti taakse päin ja sitten enempikin kädet eteen kroppa myötää ei mene koko käsien edestä eteen!! ++ Hyppy lähtee sitä paitsi kaukaa.Tässä on ainakin kädet edessä ja kroppa takana. 


Siis MINNE MUN JALAT ON MATKALLA!?!?! Tästä tulee vuosisadan problem, jos se ei vielä ole. Ja samat ongelmat kuin ylemmissäkin. Näitä ei kuulema huomaa liikkeessä, mutta kuvissa erottaa.

Jos joku ei vielä huomannut, niin me tosiaan hyppäsimme kouluraipalla. Sekin vielä!Pahoittelen asentoani ja kaikkea. Halusin nyt vain julkaista nämä tänne, koska näissä on hyvä laatu ihan vain kuvana. Ja myöskin jotta oikeasti käsitän tuon jalkojen oudon tyylin. No joo, yli huomenna taas hypätään ja katsotaan sitten mitä käy!

T. SENNi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti