torstai 28. toukokuuta 2015

LAST JUMPS

Moikka!
Päivitin taas ulkoasua pikkaisen, kun oli pakko vaihtaa mallia, mutta niistä asioista en nyt jaksa saarnata... Meinaan taas näistä teknisistä ongelmista tietokoneen kanssa.
Sunnuntaina 31.5. osallistumme Prinssin kanssa 1-tason estekilpailuihin. Hyppäämme 50cm ja 70cm radat, ja arvostelumenetelmänä A2/A2 eli 367.1 (SRL:n sivuilta löytyy). Hope so, että opin molemmat osat ja kuulen, jos ja kun tuomari viheltää pilliin 1-osan jälkeen, jos ja kun ei tule puhdasta rataa. Eikö olisikin noloa lähteä jatkamaan vaan, kun ei kuulisi sitä äänimerkkiä? D:
Nyt täytyy vain toivoa parasta ja pelätä pahinta, olla luottavainen ja mennä paikalle vain kokeilumielellä :). Sunnuntain kisat ovat nimittäin ensimmäiset ratsastuskilpailuni ex. seuratasolla, tai ylipäätään leirikisojen lisäksi!
Olemme käyneet treenaamassa muutaman kerran maneesilla etenkin rataa, ja omalla kentällä ollaan keskitytty erilaisiin pikkutehtäviin estepuolella, sekä hiottu istuntaa ja asentoa.
Tänään Katsu piti meille 1h20min estetunnin (viimeiset hypyt ennen kisoja...) Teimme muutamaa eri tehtävää puomeilla ja pienemillä esteillä, ja yksittäisenä hyppäsimme 60cm, juuri sitä hyppyasennon hiomista. Pakko sanoa, että kuvista näkee, kuinka paljon kehityin alkutunnista loppua kohden. Jalat eivät enää singahtaneet saman tien taakse ja ylös, ja kädet rentoutuivat ja myötäykset onnistuivat oikeasto hienosti viimisissä hypyissä, ainakin mun mittakaavassa.
Prinssi oli kaikin puolin ihanalla päällä ja se oli reippaan tuntuinen koko reippaan tunnin ajan. Missään vaiheessa se ei koittanut lusmuilla ja hidastaa, ja laukasta sain tahdikasta ja hyvätempoista, mutta silti hallittua ja pikkaisen koottuakin.
Hypyt yksittäisellä olivat silloin tällöin aika omaperäistä kamaa, ja Katsu napsikin otoksia useilta hypyiltä, jotta itse nään korvattavat asiat, ja miten mä siellä ilmasaa olen. Jaan nyt rehellisesti kaikki tämän päivän materiaalit teille! :D
Viimeisiä viedään koulussa, ja te muutkin oppivelvolliset - pinnistelkää viimeisten aamuherätysten kanssa ennen pitkää lomaa ♥
SENNi

2 kommenttia:

  1. Lyhyemmät jalkkarit, ylävartaloa pystynpään ja jalkaa taaksepäin, niin hyvä tulee! :) ihana poni! Tsemppiä jatkoon!! :D <3

    VastaaPoista
  2. Muuten olen samaa mieltä kanssasi, mutta mielestäni jalan pitäisi mennä juuri eteenpäin...
    Kiitos paljon kommentista ja Prinssikin kiittää ja kumartaa! :)

    VastaaPoista