torstai 2. huhtikuuta 2015

yksi rento viikko

Hello!

Prinssin kaviot ovat kasvaneet vähän pitkiksi, ja koska vakikenkääjä ei tällä hetkellä kengitä, täytyy turvautua toiseen, Tindran kengittäjään.
Prinssiä ei ole kengittänyt kukaan muu kuin Jari koko sinä aikana, kun se on minulla ollut. Saapa siis nähdä, heittääkö polle ihan ranttaliksi. Vähän luulen, ettei se kehtaa. Prinssi nyt on ehkä vähän nössö. ❤️
Tämän takia siis nyt on vähän hitaampaa liikutusta. Prinssin viime kengityksestä on kuitenkin jo enemmän, kuin olisi tarpeen, joten en halua käskeä halutonta hevosta, jolla on hyvä syy olla haluton. Miettiipä itseään ajatellen: koira juosta suksilla... 
Tästä syystä en ainakaan hyppää tällä viikolla, enkä varmaan edes ota kokonaiseen viikkoon edes laukannostoja. Tämä kuulostaa ihan älyttömän varovaiselta ja herkältä, mutta Prinssi oli tänään niin haluton, kyllä se liikkui eteenpäin ja kaikkea, mutta niin laahaten ja aivan kuin hiihtäen.
Liikutus siis ei jää vähemmällä, mutta se ei vain välttämättä vie aivan kaikkea energiaa ponilta. Käyntijuttuja onkin todella hyvä joskus, niin nyt tulee hyvä syy sillekin! :)

Kengitys on siis ensi viikolla, en tiedä edes mikä päivä...

Kello näyttääkin 00.10, mutta koska on pääsiäisloma, EI TARVITSE HERÄTÄ ❤️
Menen silti nukkumaan, eli
öitä
terv. SENNi❤️


2 kommenttia:

  1. Todella kiva blogi! Jäin lukijaks:)

    Www.goodlifestyleeve.blogspot.com

    VastaaPoista