torstai 26. maaliskuuta 2015

KUVAFIILISTELYÄ♥

Nyt eletään Maaliskuun 26. päivää ja Senni on avannut ihan oikean tietokoneensa, editoinut tallipäivävideon ja tekee samanaikaisesti myös ihan toistakin postausta.

Jep, ajattelin kertoa vähän yleisiä kuulumisia, vaikka viime postauksesta onkin vain pari kolme neljä viisi päivää. 

Katsotaanpa ihan heti lämpömittaria. Ei kuumemittaria, vaan sitä, joka mittaa ulkolämpötilan. Meillä se näyttää 2.5, aamulla se oli -2 ja eilen aamulla se oli -5. Ja kahden tunnin päästä se on varmasti taas miinuksen puolella. Vähän veikkaan, että en ole ainoa, joka nyt toivoisi aurinkoa ja hellettä...? Laitan tähän postaukseen kuvia, jotka kuvastavat hyvin eri vuodenaikoja tai niitä ei ole vielä näkynyt täällä blogissa, ja haluan tuoda niitä esille. En ollutkaan muistanut edes näitä syyskuvia, kunnes pengoin näitä jostain syvältä tiedostoista! :)


En ole esitellyt edes kuvia Kreetalta, jossa olimme syksyllä. Sinnekin nyt kelpaisi mennä käymään, kun Suomessa on tällainen sää päivästä viidenteen!

Kreeta, Kreikka♥ Syyskuu 2014


Sitten tuleekin suomalaisia kesäkuvia. 


Olin Prinssin kanssa viime Kesäkuussa Mylverintallilla kesäleirillä.

Tämä on se oikeaoppinen ratsastusasento.
 Tänä talvenakin oli pieni ajanjakso, jona lunta riitti vallan mainiosti. Mutta sekin lähti... Tässä myös muutama kuva edellistalvestakin, muistaakseni.
Pörröinen ponski talvella 2014


Nämä kukkakuvat ♥ Tämä päivä taisi olla täydellinen päivä kuvaamiselle, sillä muistaakseni kaikki kuvat onnistuivat älyttömän hyvin!Tästä tulee kesä mieleen♥Joku eläin? Ei suinkaan! Se on yläpuolella olevan kuvan suurennus!Mitä piditte? Haluatteko jatkossakin näin kuvarikkaita postauksia, vaikkei mitään aihetta juuri ollutkaan? Vai painellaanko edelleen kuvattomilla romaaneilla? Kerro ja kommentoi!

Voin paljastaa, että ollaan ehkä menossa taas sunnuntaina maneesilla ja jospa tällä kertaa tulisi kuviakin? En tiedä, enkä ole mistään vielä varma. Mennään päivä kerrallaan ja kesää odotellen!


Terv. Senni & Kuvat ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti