sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Pieni breikki

Jos nyt olisi kyse isommasta, suositummasta, hienommasta ja laadukkaammasta blogista, olisi pelkkä otsikon lukeminen yksi painajainen lukijoille. Onneksi ei tässä tapauksessa (tai vaan te muutamat ihanat, ei hätää), ja ainut ketä "pieni breikki" hetkauttaa, on itse minä - ja pelkästään positiivisessa mielessä.

Koko vuosi 2015 on menty aiheita vaihdellen, niin ulkoasua, osoitetta kuin tapaa kirjoittaa, postauksia sekä teemaa on ollut vähän joka sorttia. Päivittäin mieleni muuttuu blogin suhteen. Tänään ei teekään mieli kirjoittaa hepoista, pitäisköhän tehä koko blogista pelkkä massalifestylehöpöhöpö? Joskus sitä taas on niin ponipäällä, ettei tiedä miten päin seisoisi!? 
Joten eiköhän olisi aika yhden, aika lopullisen, ison muutoksen...? Rakennetaan blogin ulkomuoto kokonaan alusta (ei, en poista vanhoja postauksia). Uusi ulkoasu, lopullinen osoite ja aihe. Ei enää poukkoilla ja lupailla mitä sattuu. Sitten munkin on helpompi saada aikaiseksi, ja ennen kaikkea motivaatio nousee. Onhan se kivempaa katsoa hyvää, siistiä lopputulosta, mihin voin olla itse tyytyväinen! :)

Siispä piilotan blogin joksikin aikaa teiltä lukijoilta ja teen suuremman rempan. Voi olla, että osoite muuttuu ja vähän kaikki muuttuu, mutta lupaan, että infoon kaikesta ainakin Instagramissa (@withprinssi) sekä tuosta osoitteenvaihdosta teen samaan tapaan uuteen osoitteeseen johdattavan sivuston, eli ette tule eksymään! 

Tämä joulukuu on sinänsä aika tyhmä ajankohta, sillä yleensähän blogit ovat kaikkein aktiivisimmillaan kaikkine joulukalentereineen ja erikoispostaustensa kanssa. Sovitaan siis niin, että uudistus voi olla yksi iso erikoispostaus ja that's it.

Heippa ja nähdään uudistuksen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti