keskiviikko 30. joulukuuta 2015

2015

Päivä vaihtui suunnilleen tunti sitten vuoden viimeiseksi, joten on hyvä hetki muistella kuluneita viimeisiä kahtatoista kuukautta - vuoden viimeisen postauksen merkeissä!

Hevosmielessä vuosi oli uudenlainen. Kehityimme Prinssin kanssa monessakin mielessä, sekä ratsukkona kuin "kavereinakin". Luottamus kasvoi uusien kokemusten myötä; lastaamisesta tuli rutiinijuttua ja muutamat kisat saivat itsestäni itsevarmemman, joka tarttui tietysti poniinkin. Uudenlainen varmuus itselläni on syntynyt poniin, ja voin nyt sanoa rehellisesti, että luotan poniin jokaisessa tilanteessa. Sen hermostuessa ei minun tarvitse pyytää ketään muuta sitä pitelemään, tai maastossa luotan itseeni sen verran, ettei minun joka kerta pidä hypätä alas selästä.

Vastoinkäymisiäkin on tullut. Kesällä Prinssi reagoi herkästi erittäin sokeripitoiseen ruohoon, joten Hänen Korkeutensa laidunkausi jäi lyhyeen. Mitä ponille siitä sitten syntyi, oli nestettä ja pulssia jaloissa. Ne saatiin pois ilman eläinlääkärikäyntejä, pelkästään kylmäilemällä ja lisäämällä liikutusta, sekä tietysti P sai vain tarhailla loppukesän. Tuo ei kuitenkaan oikeastaan himmaillut meidän menemistä, kun taas loppusyksyn ähkyt, joista nyt ollaan onneksi parannuttu!

Mitenkäs sitten blogin vuosi on sujunut? Postauksia on kertynyt yhteensä tasan 25 kappaletta (sisältäen tämän), eli noin 2 postausta kuukaudessa. 2014 postauksia tuli julkaistua 22 kappaletta, kun taas blogin ensimmäisenä "kautena", 2013, postauksia julkaistui jopa 29. Tuon luvun voisi tosin jakaa puolella, sillä millaista tuo 12-vuotiaan kirjoittelu nyt on... kaikkea kaunista ja laadukasta ;)
Tänä vuonna katselumäärät ovat kaksinkertaistuneet edellisiin verrattuna. Tosin olen mainostanut blogia vähän enemmän, tehnyt mm. Instagram-tilin, mutta eihän se ole kiellettyä! Eniten katselukertoja näytti olevan heinäkuulta, 736!

Te lukijatkin olette olleet kovin positiivisella päällä. Yhtäkään negatiivista kommenttia ei nyt mieleen muistu, eli vaikka sieltä joku olisikin tullut, ei se kovin paljoa ole hetkauttanut =)

Kiitos siis yhteisesti kaikille vuodesta 2015! 

p.s. Muistakaa lapset, että älkää ampuko raketteja hevostallien välittömässä läheisyydessä, sillä meidänkin tallilta löytyy pari paukkuherkkää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti