sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Harjoittelua, harjoittelua :D ♥♣♦♠○◘

Ömn, rakastan noit merkkei ♥ ^^^^
Mutjuu, tosijuttuihin! :D

Eli ensinnäkin mulla oli tossa ---> se kysely, niin vaihoin sen tommoseen turhaan kyselyyn xd kosk mul menis kumminki tosi kauan semmosen videon tekemiseen. Mut siin kyselyssä voitti kumminki Tallipäivävideo ja ajattelin semmosen joka tapauksessa tehdä joku päivä :) voisin vaikka huomenna tehdä, taikkaa tiistaina :D riippuu minä päivänä on motii ;D

Mutta juu, tänään olin Katsun kanssa samaan aikaan tallilla, ja käytiin Tindran ja Prinssin kanssa maastossa, mentiin pellolla tuol 150cm korkeessa heinässä siel niit traktorin urii pitkin, oli aikas jännää mut samal kans ihan tosi märkää, kosk siäl sato.
Prinssi hätkähti kerran yht lintuu, mut muute iha kivasti. Takastulles otetii 2krt muutama askel ravii, meni iha hyvi. Oltii siis molemmat seläst käsin & ilman satulaa. Molemmat meni siis tosi nätisti, ja Tindraki oli tosi "hyvästi" eikä ollu merkkiäkään mistää jalkajutuist/ontumisest, vaik sil on ollu vaik minkälaist ongelmaa :) (lenkki ehk 20min xd, laiskaaaa)
Tallilla heitetiin Prinssille valjaat niskaa ja ohjasajoin kentällä, iha hyvin meni. Sit laitettii kärryt "perään" sillee et katsu vaa piti niist kiinni ku talutin prinssii/ohjasajoin. Sen jälkee "laitettii" kärryt kunnol kiinni (alinaki tuli), sillee et prinssi tottuis siihe, ja meijän pitikin laittaa ne sit oikeesti kiinni, mut yhen ruuvin paikkaa pitää säätää et ne on sopivat (hankala selittää) ku siis se rintaremmi olis muute ollu liia löysä/piukka :I mut ei mtää, joku päivä uusiks ! :D Prinssi otti homman iha hyvin, vähä se malttamattomasti vaihteli paikkaa, mut ei säikkyny kärryi tai mtää muutkaan :)

Että semmonen päivä, aika peruss juttua :D
tossa muuten jotain bannereita, mitä ehk käytän joskus/oon käyttäny xdEn oo käyttäny...

Tämänhetkinen


En oo vissiin käyttäny...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti