perjantai 4. heinäkuuta 2014

Pakettimeininkiä :I

Eli nyt on tullu aika suuri muutos arkeen, karsinalepoa ja sairastarhailua.
Lyhyesti kerrottuna havaitsin eilen aamupäivällä, että Prinssin vasen ej. oli turvonnut kaksinkertaiseksi polvesta ylöspäin koko loppujalan, ei muuta kun eläinlääkärisoittoja paljon ja paljon ja paljon ja tänään sitten Hippomedista saapui oikeen mukava ja hyvä ja kiva ell katsomaan Prinssin jalkaa.
Eläinlääkärin mukaan todennäköisin on kyynpurema, mutta on muitakin mahdollisia aiheuttajia. Prinssillä on nyt iso tukipaketti jalassa, joka on parhaillaan eläinlääkärin laittama ja kolminkertainen. Se yltää yli polven, mutta kun jatkossa itse vaihdan siteen, laitan sen polven.alapuolelle, sillä turvotus on laskeutunut sinne ja polven kohdalla on papu-luu, joka eläinlääkärin mukaan hankaa todella herkästi siteeseen ja on vaikea ja riskialtis minun laittaa se. Olen tosin itsekin ihan tyytyväinen että se alle polven on hyvä, sillä en kovin mieluusti haluisi ottaa turhia riskejä papu-luun kanssa.

Huomisaamusta lähtien hoitotoimenpiteet:
- Aamulla side pois 20min kylmäystä ja side takaisin 1-kerroksisena
- Mahdollisuuksien mukaan päivällä kylmäys, jonka ajaksi side otetaan tietysti pois
- Illalla taas kylmäys ja yöksi 2-kerroksinen side

Tämän lisäksi annan joka päivä kerran Prinssille tulehduskipulääkettä.

Tilanne nyt:
Jalka ei ole läheskään niin turvonnut kuin eilen. Turvotus on hieman laskeutunut lähemmäs maata, sääreen. Ylhäältä paljon parempi kuin eilen. Eli kaikin puolin parempikuntoisempi kuin eilen :).

Tämän viikonlopun kulku:
Eli menen tallille vielä täksi illaksi ihan vain tarkastamaan tilanteet ja sopimaan Adinan kanssa muutamia juttuja. Jos Adina ehtii/ pystyy, niin Prinssiltä irroitetaan kengät vielä tänä iltana.
Huomisaamuna Prinssi pääsee toivottavasti jo sairastarhaan (karsinan kokoinen) pakettinsa kanssa :). Sairastarhassa poni viettää päivänsä ja yöt sisällä karsinassa.

Toivon mukaan turvotus on laskennut maanantaihin mennessä huomattavasti ja iho on pysynyt hyväkuntoisena :)

Ja sitten kuva vielä jalasta eilen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti