torstai 19. syyskuuta 2013

Raviväistöä ja laukanvaihtoa♥

Moikka!
Tänään oli (a.r.g.h.!) kasiaamu joten herätys seitsemältä. Vitsit ku mä niin rakastan tota "senni nyt ylös siältä!!!"♥ Njaah no eiköhän se siitä kun huomenna on perjantai ja koulupäivä kymmenestä yhteen. Rehtori on vaan saanu sijotettua tunnit silleen, että kolmen tunnin perjantai sisältää matikkaa, englantia ja fykee. Matikkaa tylsempää ei varmaan oo, englanti menee jotenki ohi aivojen ja noo... Fyke on ihan siedettävää, koska kokeet, (ÄLÄ SEKOTA!!) on kivoja. Siis ne kokeet kun testataan jotain juttui, toisaalta taas kirjalliset siis koekokeet on ihan sairaan ihmeellisiä ja niissä on niitä raivostuttavia H5C68S3D6R1D yhdistelmiä, että juu:D (!!) No fyken koetta ei oo vielä ilmotettu, mutta matiikan ja äikän kokeet on jo ollu. Ja ei luoja joku äikänkoe, jotkut kappaleenjaot, yhdyssanat (ei herran jumalha) ja peruspisteet ja isot alkukirjaimet siis ihan oikeesti onkos kokeentekijöiltä osaaminen, innokkuus tai kiinnostus kenties loppunut..?
No, se siitä!

Tänään mentiin äitin kanssa lähes heti koulun jälkeen tallille. Prinssi tulikin laitumella vastaan, mikä oli ihastuttava merkki, koska tavallisesti se "ei huomaa" tai lähtee muutaman askeleen pois. Parhaimmissa tapauksissa tulee pukkilaukkaa, mut sellaset on onneks jääneet jo melkeen kokonaan:)
Tänään oli vuorossa kentällä ratsastus, 30min treeniä. Aluksi otin erittäin reippaat alkukäynnit ja sitten rupesin heti tekemään aktiivista ravityöskentelyä. Mukaan tuli myös pohkeenväistöjä ravissa ja käynnissä, ja ihan, erittäin uskomattoman hyvin meni etenkin ravissa ja etenkin toiseen suuntaan. Täytyy sitten siihen toiseen harjotella.
Ravijuttujen jälkeen otin laukkaa molempiin suuntiin ihan koko kierrosta pääty-ympyröineen yms. Tein myös muutaman laukanvaihdon ja nehän tuli jo puoli automaattisesti! Ihmepolle tuo Prinssi kun ei se yhtään kerro että minä päivänä se vetää GP-tasoa ja minä päivänä se sitten on syöttöporsas. No okei, kaikella rajansa!

Huominen on vielä ihan               , eli tiedossa ei ole vielä mitään, ei edes kenen kanssa menen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti