sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hyppimistä ja kiipeilyä!

Terve!
Eilinen meni hypellessä 65 sentistä metriin saakka, ja se menikin yllättävän hyvin! Prinssi tosin näytti ensimmäiset kieltonsa minulle, enkä ollut lähelläkään tippumista! Hyvin meni.
Eilen menin siis Katsun kanssa tallille. Kun oltiin hoidettu poni, mentiin kentälle. Menin reippaita alkulämppiä väistellen Arcosta ja Janinaa, kun Janina ohjasajoi Arcosta. Ne kuitenkin lähti pian ja saatiin koko kenttä käyttöön, mut sitä ennen laukkailin tyhjällä laitumella
Pian saatiin 65cm pystyeste pystyyn ja hyppisin sitä siinä alkuhypyiks. Sitten kun se rupes käymään tylsäks niin Katsu rakensi ja muutteli esteen metrin korkeaks. Ensimmäisellä kerralla Prinssi tiputti, sitä seuraavalla puomi hiukan heilahti, sitten tuli pari virheetöntä ja sitten tuli 3 kertaa putkeen kielto. Katsu laitto esteen n. 50cm (keskeltä) ristikoks ja hyppisin sitten niitä ja ne onnistu. Katsu meni vielä loppulaukat, -ravit ja -käynnit:)

Perfectisti mukana;D

Tää onnistu hiukan paremmin!:)

 
Tänään menin tallille yksin. Vaihtoehtoina oli joko juoksutus, kevyt kentällä ratsastus tai maastokävely maastakäsin. Päätin toteuttaa maastokävelyn.
Ekana putsasin karsinan, sitten menin hakemaan Prinssin. Irrotin ensin takiaiset ja sitten putsasin kaviot. Sen jälkeen harjasin ponin kunnolla kun oli hiukan mudassa. Hain suitset, raipan ja liinan ja laitoin ne Prinssille.
Lähdettiin eka kuusiaitaa pitkin ja siitä Huunosille päin, mut käännyttiinkin sitten metsään. Siellä mentiin eka sellasta risuista polkua pitkin ja lähdettiin kiipeen ylös päin sitä kalliota. Prinssi tuli oikein kunnon askelin ja käytti oikein jäseniään kiivetessä. Alas tulo olikin hiukan haastavampaa MULLE kun en meinannu löytää sopivia paikkoja. Noo, ponin aika ei ainaskaan käyny tylsäks koivunlehtien ym. parissa:D

2 kommenttia: