perjantai 12. heinäkuuta 2013

Uimaan!♥

AARRGGHH!! Nyt kyl otan itteäni niskasta kiinni ja rupeen tänne kirjottamaan everyday!
Jotta tiiätte mistä kerron, niin tässä päivitys:
- Sissi lähti aikoja sitten pois.
- Linda vuokraa nykyään Prinssiä 2 kertaa viikossa ja kerran pitää tunnin. Linda itse kysyi multa et voiks se alkaa vuokraa Prinssiä ja sitten sovittiin määrät sun muut!
- Maastossa on edetty TOOOSI paljon!!

Varsinainen teksti:
Tänään menin tallille klo. 15.00 pyörällä, kosk oli tarkotus mennä maastoon niin, et Linda tulis kävellen, mä ratsastaen Prinssillä ja et Adina tulis Aksulla tai Arcoksella. No, Linda oli unohtanu pyytää Adinaa joten lähetin sille sitten tallilta viestiä. Adina oli Maskussa joten ei se voinu tulla. Lähettiin sitten omin päin maastoon. Meni TOSI nätisti kun kuljettiin vapain ohjin vaan ja annoin sen katella ympärilleen. Siis se meni ihan uskomattoman hyvin! Prinssi ei pelännyt autoja, ei mitään! Mentiin ilman heppakaveria jopa Huunosten tallin ohi, eikä tullu mitään ongelmia!
   Takaisin tullessa Prinssi oli reippaammalla päällä, joten ravattiin vähän siinä tiellä vaan. Mietittiin siinä matkalla Lindan kanssa, että milloin voitaisiin koittaa Prinssin uittamista. Päätettiinkin mennä heti saman tien katsomaan mitäs se vedestä meinaa, kun uittopaikka oli ihan matkan varrella.
   Oli tarkotus vaan käydä katsomassa, meneekö poni sinne veteen ollenkaan. No Prinssihän meni suin päin veteen polskuttelemaan. Linda otti satulan pois jaa hyppäsin selkään, että Prinssi voi mennä hiukan syvemmälle. Tarkoitus ei kuitenkaan ollut mennä ihan uimaanuimaan, mutta niin siinä kävi! Ratsastushousut ihan märät ja muuta ja kaiken kukkuraksi unohdin, että puhelin oli taskussa (:D:) Nyt se sitten kuivattelee tuolla kaapin päällä.
   Paluumatka oli hiukan hankala... Satula nimittäin piti kantaa tallille. Keksittiin kuitenkin laittaa se Prinssin takapuolen päälle. Mutta se, että pysyi siellä, ei ollut ihan helppoo! Alkumatkasta se satula ei meinannut ollenkaan siellä pysyä, vaikka pidettiin kiinni. Sen jälkeen tehtiin niin, että Linda otti ohjat alas ja talutti Prinssiä kun mä taituroin siel selässä pitäen satulasta kiinni. Hankalempaa siitä teki viel se, että koska Prinssi oli ihan märkä, sen kimpussa oli vielä enemmän paarmoja kun ennen. Istuin selässä sitten melkein jalat suussa, kun se potki jaloillaan niitä pois :D

Kentällä annettiin Prinssin piehtaroida hiukan, ja se piehtaroikin siinä monta kierrosta ympäri! Hauska poni se se on:D Huomenna mennään kans Lindan ja Prinssin kans uimaan kun on luvattu lämmintä tänne päin, tällä kertaa otetaan uikkarit mukaan, ei mennä vaatteet päällä! Otan kans kameran mukaan niin saan kunnon kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti