sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kröh kröh, pientä naishulluutta...♥

Nam nam :3
Tallille saapui viikko sitten Lindalle (Eemelin entiselle vuokraajalle) ylläpitoon lämppäritamma ja kaikki ruunat ja pikkuville menivät ihan sekaisin. Kun Sissi-neiti astuu talliin nii kaikki hirnuu täyttä kurkkua ja tulee ihan hulluksi. Prinssi olikin kaikkein onnekkain kun sai Sissin omaksi tarhakaverikseen, ja nyt he ovatkin ihan (melkein liiankin) erottamaton pari! Villehän siitä tuli täydellisen kateelliseksi ja nyt hän joutuu vielä kestämään niitä kahta kun ne ovat VIEREISESSÄ TARHASSA!D:
Alussa Ville piti koko ajan pientä showta saadakseen tamman huomion, eipä onnistunut paljoa... Sissi varmaan ihmetteli et "Mikä tuo ritarimarsu tuossa on? Mitä se kiljuu?" Villellä oli supersöpö kesäihottumaloimi päällään :D
30cm on niin huima että huih!
Maiskis ruohoa nam nam:3
Tänään äiti tuli mun kanssa tallille ja mentiin puol kuuden maissa. Prinssillä ja Sissillä oli molemmilla heinät vielä paljon kesken joten kökittiin siinä vaan. Sitten Lindakin tuli siihen ihmetteleen niitä :D. Sitte ku Prinssi oli saanu syödä jonkin aikaa vielä niin otettiin se hoitopaikalle. Hirnahti pari kertaa ja pää pystyssä (nyyf olen erossa typystäni!!D:) Oon kuiteski älynny et kun Prinssiä hieroo kaulan alueelta, se rentoutuu ja rauhottuu. Tein sitten taas tänään niin ja se rauhottu. Harjaisn Prinssin läpi parilla harjalla, otin kaviot, selvitin harjan ja vähän häntää ja varustin sen.
Mentiin eka kentälle juoksuttamaan n. 30 min. ja sitten selkään. Sissi ja Linda tuli samaan aikaan siihen ohjasajamaan, mutta Prinssi kuunteli silti ´kivasti. Vähän nihkeä laukassa, mutta muuten tooosi kiva! Ei kyllä ois uskonu että eilen oli vapaapäivä.
Loppuravien jälkeen piti lähteä ratsain maastoon, mut ei siit tullu mitään kun tamma jäi kentälle! Talutettiin kuusiaidalle pieni matka ja tultiin takaisin..
Ei mennyt ihan putkeen, mutta se vasta oiskin ollu ihme jos kaikki ois menny!

Muokkasin pari päivää sitten itselleni tietsikkaan uuden taustakuvan, jonka takia innostuin muokkaamaan lisää kuvia ja ja ja siitä syystä tämä kuvapläjäys:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti