keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tunti!

Tänään oli tosiaan tunti. Kerron nyt hieman vain, koska ajattelin mennä ajoissa nukkumaan...

Menin tallille yksin 20 vaja kolme. Ensimmäisenä ajattelin siivota karsinan, mutta Janina (Axun vuokraaja) olikin aamutallia tehdessään innostunut, ja siivonnut kaikki boxit :D! Hain sitten Prinssin tarhasta ja koitin vähän suihkutella jalkoja, vaikka eihän se mitään paikoillaan pysynyt...
Sitten harjasin ponin. Onneksi ei ollut kuin vain jaloista likainen :). Ei siis hirmuisesti tarvinnut käyttää aikaa siihen.
Varustettuani Prinssin menin sen kanssa kentälle. Eilinen oli vapaapäivä, joten tänään juoksutin oikein kovaa ja kunnolla. Lähti tosi hyvin ylimääräiset energiat pois:)
Ensimmäiset alkukäyntikierrokset oli reippaita ja tosi eteenpäin pyrkiviä. Sitten alkoi taas laiskottaa ja Prinssiä piti ajaa eteenpäin. Hyvä näin kuin toisin!
Alkukäyntien jälkeen aloitettiin ihan sillä normaalilla venyttelyllä eli ravia ja käyntiä pääty-ympyrällä.
Verryttelyn jälkeen aloitettiin käynnin lisäys-tehtävällä. Pieni matka pitkästä sivusta piti mennä lisäämällä käyntiä (en voi käyttää sanaa LISÄTTY koska se ei ollu ihan sitä). Sitten samaa ravissa. Ja samaa, mutta vain kokoamalla.
Noiden tehtävien jälkeen oli laukanvaihtojuttuja ja vastalaukkajuttuja. Kun piti mennä vastalaukkaa, Prinssi vaihtoi laukan ja sama toisin päin... Kyllä sieltä muutama ihan onnistunutkin suoritus tuli :D

Loppuverryttelyjen jälkeen hoidin loppuhommat ja vein Prinssin takaisin ihanan mutaiseen tarhaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti