perjantai 3. toukokuuta 2013

Esteitä noin 65cm! + kuvia

Tänään oli estepäivä ja Madde oli mukana, joten kuvia tuli huimasti!;)

Lähdimme tallille pyörillä 17.15. Siivosimme ensin karsinan ja haimme sitten Prinssin. Huuhtelin Prinssin jalat oikein hyvin ja tarkasti, koska etujalkoihin tulisi suojat.
Onneksi Prinssi oli jalkoja lukuunottamatta ihan kivan puhdas! Ei mennyt harjaamiseen kuin kymmenen minuuttia. Sitten varustimme ponin ja menimme kentälle.

Juoksutin Prinssiä ensin viisi minuuttia, vaikkei sillä sinäänsä mitään merkitystä ollutkaan. Sai kuitenkin hyvät alkujutskat siinä:)
Ratsastin Prinssillä ensin. Otin pari kierrosta käynnissä voltteja ja muuta pientä. Sitten ravasin ympäri kenttää voltteja ottaen mukaan ja muuta kaarteilevaa. Sitten otin pitkällä sivulla laukkaa pariin kertaan.
Madde kokosi kentälle n. 30cm ristikon. Hypättiin sitä muutaman kerran ravissa ja sitten laukassa. Prinssi hyppäsi välillä TOSI kaukaa ennen estettä ja meinasin lentää taaksepäin ja sitten eteen, ja niin lensinkin :D
Sitten Madde muokkasi estettä n. 50cm korkuiseksi. Sitä mentiin  heti laukassa ja kivasti meni. Prinssi hyppää ilmeisesti tosi kaukaa vain pienet esteet... Asia ei kuitenkaan ole näin...:D Meinasin tippua yhdellä kerralla, eli lensin kaulalle ja jäin siihen roikkumaan. Madde tuli työntämään takaisin selkään niin pääsin jatkamaan. Sitten jatkui kivasti:)
Kun Madde korotti esteen vielä noin 65cm korkuiseksi, ensimmäisellä kerralla Prinssi hyppäsi niin kaukaa, että lensin ihan melkein Prinssin päähän ja tipahdinkin loppujen lopuksi maahan. En voinut muuta kuin nauraa ja Prinssikin nuuski ruohoja vain maasta.
Vein Prinssin keskelle kenttää ja nousin takaisin kyytiin. Menin esteen vielä muutamaan kertaan.

Sitten oli Madden vuoro. Madde meni kierroksen käyntiä ja sitten vähän ravia. Madalsin estettä 30cm:iin ja Madde hyppäsi sitä ensin ravissa ja sitten laukassa. Sitten korotin 50cm:iin ja ne hyppäsi sitäkin. Sitten Madde otti vähän ravia ja käyntiä ja vaihdettiin paikkoja. Käytiin loppukävelyillä kuusiaidan vieressä ja Prinssi oli tosi rauhallinen!
3 kommenttia: