lauantai 17. lokakuuta 2015

Pitkin peltoja

Kauan odotettu sänkkärikausi on taas startannut. Kenttä on jätetty hetkeksi aikaa kokonaan pois kuvioista, niin otetaan vähän rennommin välillä... tai miten sen nyt ottaa, sillä kyllä sitä aika kovaa on välillä päästelty! 


Olemme maastoilleet ahkerasti koko viikon Prinssin kanssa kivoissa maisemissa ja loistavassa lokakuusäässä. Vettä ei ole tullut ripaustakaan viimeaikoina ja aurinko paistaa nytkin ulkona. Toistaiseksi tarkenee melkein ilman takkiakin, paitsi jos sattuu nappaamaan flunssan syysloman ensimmäisenä päivänä :P
   Katsu suostui kuvaamaan meitä 4.10., ja julkaisen sen päivän materiaalia teille, vähän myöhässä ikävä kyllä.

Rakenne erottuu tästä aika hyvin. Eikös vaan, kyllä sieltä pari kiloa on veks ? ;)

hämmästynyt ponipoikamikä tää mun etukeno on olevinaan ?Ootteko te menneet jo sänkkärillä?
 

4 kommenttia:

 1. Heh pisti heti silmään, että sullahan on samanlaiset housut kuin mulla! :D Todella hienoja kuvia ja kivan näköinen poni :) Itse en taida tänä vuonna päästä kunnon sänkkärille, mutta peltobaanalle olen kuitenkin päässyt jo kesällä :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ups, tää vastaaminen on nyt vähän venynyt 😁
   Mutta joo, on muuten hyvät housut ;)
   Kiitos paljon, ja käyn muuten kurkkaamassa sun blogis :)

   Poista
 2. En ole vielä päässyt, mutta täytyy kysyä josko nyt täällä leirillä pääsisi sänkkärille/pellolle laukkailemaan! Se on kyllä yksi parhaista tunteista, mitä on olemassa, kun alla on tuhatta ja sataa korvat tötteröllä laukkaava ratsu ja maisemat vaan vilisee :) Wau!

  Tosi kivoja kuvia tässä postauksessa, vaikka onkin näköjään ollut vähän hämärää. Tykkäsin! :)

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on jotain niin superia! Prinssi ei vaan oikein syty tosta yksin laukkailusta, mutta kun on vetäjä, niin sitten kyllä löytyy vauhtia vaikka muille jakaa! :D

   Hei kiitos paljon kehuista, piristit päivääni (vaikka olenkin, köh, kuukauden myöhässä). On aina mukava saada positiivista palautetta :)
   Käyn katsomassa sunkin blogisi!

   Poista