sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Normaalia arkea ☆

Nyt on lähteny arki rullaamaan taas. Prinssi on käyttäytyny ihan kohtuuhyvin, ei mitään testailuja vaikka olinki viikon poissa, mistä aikaisemmin se ois protestoinu jonkin verran. Mitä nyt poni vähän, maastossa ihan normeja juttuja kattellut toisella silmällä...

Prinssi on laihdutuskuurilla :"D. Tai yritetään saada tota kesämahaa pienemmäksi, lähinnä vaan siten, että lisätään liikutusta ja herkkuja pois. Ei olla heinämäärää vähennetty, kun ei tässä nyt niin suuresta muodonmuutoksesta ole kyse :D.
Yritän nyt saada aikaiseksi kunnollisen liikuntasuunnitelman, jota sit myös toteuttaisin mahdollisimman säännöllisesti. Jotenkin siihen tyyliin, että 2 krt vko koulutreeni, 2 estetreeni, 1 löysä päivä, 1 maastoilupäivä ja 1 vapaapäivä :).
Kivennäisvitamiinimössöt se saa 3-5 krt viikossa, sitten kun tulee vähän aktiivisemmaks toi liikunta niin saattaa olla et rupeen syöttämään ihan 6 tai 7 kertaa. Katsotaan nyt vaan et mihinkäs ryhdytään.

Niin ja tuohon liikutussuunnitelmaan vielä, että kärryilyä saattaa tulla joidenkin päivien tilalle, ja päivät saattavat vaihtua ! Tossa alhaalla vielä muutama kuva, joista osa on Katsun ja Katsun ottamia :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti