tiistai 2. syyskuuta 2014

Keppostelijat ⭐️

Heipsan! Tänään ei tule MyDayta, sillä tallilla oli aikamoinen häsä päällä. Muutenkaan ei ollut kovin suurta innostusta kuvaamista kohtaan, joten asia jäi sikseen. Korvaukseksi ajattelin kirjoittaa pitkän stoorin tästä päivästä :)

Aamulla heräsin 6.47, herätyskello tosin soi 6.45... Joka tapauksessa vaihdoin vaatteet koulukamoiksi (huppari, kolitsit, toppi). Sitten meikkasin reippaasti aika perusmeikit ja tein muut aamujutut siinä samoihin aikoihin. Aamupalana söin muistaakseni pari paahtoleipää, muutaman kuivatun luumun sekä juotavaksi vadelmakeittoa (...jota suosittelen 100% kaikille ❤️). Ennen kouluun lähtöä otin kameralla muutaman kuvan vielä aamupalasta ajanvietoksi :).
   Iskä heitti mut autolla kouluun (köhköh vähän päältä kilometrin matka...) kun oon vielä jonkin verran flunssanen, niin ettei tämä nyt pahene sitä reissua kohden. 
   Koulupäivä oli 8-15, ensimmäisenä biologian kaksoistunti. Käytiin ulkona aloittelemassa digikasviota, joka tehdään sitten näille padeille. Seuraavaksi oli opo-tunti, joka on nyt tähän asti ollut aika tylsä "aine", kun kaikkien padit aina temppuilee sen tunneilla eikä se edes osaa itsekään käyttää niitä...
   Kaiken tuon jälkeen meillä oli siitä suoraan ilman välkkää terveystietoa. Oltiin sellaista leikkiä, että piti vaihdella paikkoja ja sanoa positiivisia asioita, tai jotain tällaista... Se ei onnistunut ollenkaan, kun ei kukaan tytöistä uskaltanut sanoo kenestäkään pojasta mitään positiivista :D
   Terveystiedon tunnin jälkeen oli meidän ruokailuvuoro, ruokana jauhelihakeittoa, mitä en erityisemmin hirveästi syönyt, sillä leipääkin oli tarjolla :). Meidän ruokailu on aina 12-12.20  paitsi torstaisin joskus 11 aikoihin.
    Äikän tunnilla tutkimme jotain novellia ja siihen liittyviä juttuja. Sen jälkeen meillä oli musiikkia yksi tunti. Se on ihan oudosti ja tyhmästi, että seiskalla on musiikkia vain yksi tunti viikossa... Kuitenkin, musiikin tunnilla soitettiin kitaraa ja jotain Knock Knock Knock juttua :D mä pääsin soittaan rumpuiki B)
    Lopuksi englantia, ja noi meidän englannintunnit on aina ihan toivottomia. Meidän opettaja toistaa aina samoja juttuja, ja joka ainut kertaa meidän pitää esitellä itsemme parille. Sen lisäksi se puhuu englantia ruotsiaksentilla (taijotai) ja opettaa meille myös ruotsia. Mä oon ruotsistanu sen verran että jotain... "Jag heter Senni. Va heter du?" Ja meillä on ollu ehkä neljä tuntia ruotsia... Ja aivan! Myös numerot 0-20 B)...

Koulun jälkeen tein listaa Börjesiltä hankittavista jutuista ja Reettakin tuli meille. Tehtiin sitten mokkapaloja ja niistä tuli tosi hyviä! :) Sitten menin ulos Katsun (huomioikaa kuka Katsu on kyseessä) ja Reetan kanssa ja he saattoivat minut tallillekin koiran kanssa.

Tallilla  oli sitten Katsu paikalla. Prinssin kuntoonlaitossa meni varmasti se puolitoistatuntia, vaikka kyseessä oli harjaus ja suitset eikä takiaisiakaan ollut älyttömästi. Olin vain vähän laiska... 
Hoitojuttujen aikana Tindra oli tullut aidan alta syömään omenoita pihalle. Katsu sitten vei sen takaisin tarhaan, mutta tammahan tuli uudestaan porttilankojen alta.. Ja Katsu toi Tindran hetkeksi sisälle, mutta koitti uudestaan laittaa sen ulos samalla kun menin Prinssin kanssa kentälle. Ehtisin ratsastamaan sen 2minuuttia, kun huomasin että Junnu oli pureskellut aitalangat parista kohdasta rikki ja tungin Prinssin Katsulle. Menin sitten katsomaan ja oli siellä siis rikkinäisiä lankoja. Heppanoli sentään sisäpuolella! 
   Huusin sitten sieltä tarhan vierestä Katsulle, että hän kuskaa Prinssin boksiin ja vie Junnunkin sisälle. Tällä välin Tindra oli sitten taas tullut tarhasta, kun oli jäänyt valvomatta. Niin sitten päätettiin tuoda kaikki 4 hevosta sisälle, ja soitettiin itse tallinomistajalle :D. Harjailtiin vielä hetkinen Junnua käytävällä, kun Emppu on kipeä. Siivottiin talli ja lähdettiin kotiin.

Illalla olen nyt vain katsellut ohjelmia Yle Areenasta ja Katsomosta, ja kirjoittanut tämän kasan tekstiä!

Hyvää yötä ja pahoittelut kuvien puutteesta! Kyllä joskus vielä sekin päivä tulee kun minä olen aktiivinen blogini kanssa!

Senni & Karkurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti