torstai 21. helmikuuta 2013

Rakkaudesta se hevonenkin potkii...♥

En tiedä mitä oikein ajattelin tuolla blogin nimellä Rakkaudesta se hevonenkin potkii, sillä Prinssi ei potki. Ehkä niin, että se potkii sitten kun se rakastuu. Tai sitten tuo nimi vain sopii tähän blogiin, koska se on niin erilainen... En tiedä.

Tästä päivästä kummiskin tämän verran...

Saija ja Eemil (Eemil on Saijan lapsen lapsi ja saatte sitten päätellä mikä Saija on:D) oli mukana tallilla. Lähdettiin sinne kahdelta ja ne tuli hakemaan mut tuosta portilta. Tallille on tosi lyhyt matka, mutta mentiin silti autolla. Kun päästiin tallille, mä putsasin karsinan. Kakkalava olikin pikkasen täynnä, kun se lampaitten boxi oli myös siivottu. Tonne tallille kun tulee huomenna uusi heppa niin lampaat piti siirtää toiseen paikkaan.
Karsinan siivouksen jälkeen lähdettiin hakemaan Prinssiä tarhasta. Ei tullu luokse vaikka tavallisesti tulee, kun ei vaan ponia huvita. Lähdin sitten tarpomaan sinne tarhaan ja sain sen kaverin kiinni, kun ei se mihinkään pakoonkaan lähtenyt. Reippaalla päällä oli ja lähti tarhasta veikein mielin.
Hoitaessa Prinssi vähän kummasteli Saijaa ja Eemiliä kun ei ollut ennen nähnyt. Saija oli tuonu leipää mukana niin annettiin pari pikku palasta siinä Prinssille:) Sen jälkeen Prinssi oli kiltisti, mutta tosin hamuili Saijan takin melkein läpimäräksi:D
Vaikka tavallisesti torstaina on Prinssin vapaapäivä, hän joutui pienoisiin töihin. Harjauksen sun muun jälkeen heitin satulan selkään ja suitset päähän. WUHUU hyvä minä! Sain reijät kummaltakin puolelta kolmoseen ja kakkoseen! Saijan piti kentällä kiristää vielä toiselta puolelta toinen kolmoseen kun jäi vähän löysäks kun eräs pullistelee (taitaa sen homman kun vettä vaa!)
Kentälle mentiin ja tarkotus oli, että Eemil ois tullu eka ratsastaa mut ei se sit uskaltanu :( Ratsastin sitten vaan n. 20 minuuttia kun olihan vapaapäivä tai siis piti olla. Laukka nousi ainakin toiseen suuntan kun en ottanu vasempaan tällä kertaa. Ravi oli reipasta ja pysy hyvin yllä eli ihan hyvä kerta. Onhan ponikin ollut vasta alle 3 viikkoa.
Hoitotoimien jälkeen vietiin poni tarhaan ja lähdettiin kotiin (tai siis Saija vei mut) Söin vähän ja sitten lähdin toiselle tallille, kun oli siellä tunti muiden heppojen kanssa.

Toisella tallilla sain tunnille hevosen nimeltään Putte. Putte on sellanen jotain 155cm korkea oisko puoliveriruuna. Ihan kiva vaikka aikas kova suustaan. Tunnin aiheena oli puomiympyrä ja sitten loppukäynnit mentiin pellon ympäri. Tunti oli kiva ja jokaisella kerralla nousi Putellakin laukka, tosin oli kyllä helppo suunta ja oon ennenkin ratsastanu Putella:)

Tällaista tänään huomenna toista. Sen verran voin huomisesta paljastaa, että Madde tulee mukaan;)

6 kommenttia:

 1. Uu, tää ulkoasu on kiva. Tykkään tosta taustasta ja bannerista. Sais olla kyllä vähän leveempi ja teksti vähän isompaa. En tiiä oonko sokee vai mitä mut joudun siristämään silmiä. Kuvia sais olla, mutta teksti oli kyllä kivaa luettavaa
  t. ex-heppatyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tykkään tosi paljon rakentavasta ja voishan sitä tekstin kokoa todellakin muuttaa;)

   Poista
 2. ihana blogi, tykkään bannerista ja taustasta ! :3 toivottavasti menestyy ja tulee kivoja kuvia ! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo kuvia on tulossa ainakin huomisesta kun kaveri tulee ihan erikseen kuvaamaan:)

   Poista
 3. Hyvä blogin alku ainaskin ;) ja huomista odotellessa ;)

  www.maddanz.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos<3 Tänään tuleeki jo paljon kuvia toivottavasti kiitos erään...;)

   Poista