perjantai 22. helmikuuta 2013

Kunnon ratsastus!

Moips!

Tänään Prinssillä olikin oikea tehopäivä, ratsastettiinkin melkein 1½ tuntia! Mathilda oli mukana ja kuvasi niin kuvia tuolla alhaalla:)
Mutta siis:
Lähdettiin tallille kello 12.10 tai  jotain sen tapaista. Madden iskä vei meijät sinne. Sitten me haettiin Prinssi tarhasta ja Madde harjas ja putsas kaviot ja mä siivosin karsinaa. Sitten mä laitoin varusteet, jonka aikana Madde putsas karsinan loppuun. Laitoin muuten Mathildan kiristämään satulavyötä kun itse en "jaksanu" vetää sitä kun vaan kolmoseen ja kakkoseen+ykköseen ja kakkoseen :D
Me lähettiin kentälle sitten ja Madde kiristi vielä satulavyötä ja mä hyppäsin selkään. Tein siinä sitten kunnon 10 minuutin käynti-ravi-alun. Sitten otin mukaan laukannostoa ja Madde laitto sillä aikaa puomeja. Aluksi kolme puomia raviväleinä ja menin siinä ravissa niitä puomeja. Sitten Madde laitto ne kolme ihan vierekkäin ja niitten päälle kaks ja niitten päälle yks niin tuli sellanen iso puomikasa.
Menin sitä ensin ravissa ja sitten laukassa. Suju tosi hyvin ja Prinssi ponnisti tosi kaukaa! Se nosti laukankin täsmälleen sillon kun halusi ja muutenki kaikki meni tosi kivasti.
Sitten oli Madden vuoro ratsastaa ja se ratsasti samoja juttuja kun mäkin. Älyttiin, että meillä molemmilla on sama ongelma; kantapäät alas! Huomauteltiin siitä toisillemme ja ihan suututtiin kun ei ne pysy siellä!! No toivottavasti alkaa luonnollisesti lasketua sinne maata kohti.
  Ratsastuksen jälkeen tein kerran rennon laukan ja sen jälkeen pitkillä ohjilla ravia ja käyntiä, että selkä venyy ja lihakset vetreytyy. Otettiin vielä satulakin pois ja menin käyntiä siinäkin ja tulin sitten alas ja siinkin vielä vähän talutin. Lähdettiin sitten takasin talliin ja laitettiin poni kuntoon ja tarhaan.
  Ai niin! Tallille tuli tänään uusi hevonenkin, sellainen iso (jotain 170cm) hevonen. En muista nimee tai mitään mut Prinssi ainakin tuli ihan ok toimeen, kun ne on viereisissä tarhoissa nyt. Toivottavasti voi laittaa joskus samaan tarhaankin;)

 
 
Öitä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+
muistakaahan:
 

1 kommentti:

  1. ihana postaus ja hyviä kuvia saatiin otettua, heti uusiks vaan kunhan tuut sieltä ... ;) <3<3<3

    www.maddanz.blogspot.fi

    VastaaPoista