lauantai 27. kesäkuuta 2015

Pitkä pätkä kuvia - kuvapostaus

Nappasin tänään kunnon kameran mukaan tallille, ja vaihteeksi saatte vähän muuta materiaalia kuin vain niitä epäonnistuneita ratsastuskuvia epämääräisen istunnan kera... Okei, olisi niitäkin tullut, mutta tähän hätään ei löytynyt kuvaajaa paikalle.
   Prinssi oli tänään 25 minuutin taivutteluratsailussa tosi mukava. Joskin tahmea ja laiska, kesäpulskeus näkyy "urheilussakin" ihan tuntuvasti. Kuitenkin P haki itse tuntumaa aktiivisesti ja piti itse itseään muodossa. Ja vaikka täytyikin muistutella pohkeella, niin ratsastus oli kokemuksena oikein uudenlainen, jos näin voi sanoa. Mainitsin äidillekin, että sinä 5 päivän aikana, joina en ratsastanut (oli raspaus/rauhotus ja Prinssi lenkkeili kärryjen takana) olen oppinut luultavasti 5% selässä"istumis"-taidoistani... Ehkä vähän liioiteltua, mutta siltä se tuntui ja olen niillä fiiliksillä edelleen!

Päästän teidät nyt loistokkaiden tämän päivän otosten pariin, olkaapa hyvät!

Lisää kuvateksti

Leipää palkkioksi ponille!

...en löytänyt sukkia heh...

Jeiij Ponny tuli vastaan laitsalta vaikka kaverit jäivätkin syömään!


... paitsi että kyllä Nickoakin rupesi kiinnostamaan.


Prinssi sai sen palkkion laitumella ja edelleen nuoleskelee huuliaan hoitopaikalla :D
Siinäpä vasta oikein kielihymy! :D

"Olen ehkä vähän lehmän näköinen"

"Olen hurrja" :D

"Oioi väsyttää... eiks tää oo jo tässä?"


Lehmän korvat, koiranpentuilme ja höpläyshuuli - kaikki samassa kuvassa!
Vähän "rakennekuvaa" kesäkuussa. Kyllä tuo maha vielä lähtee!

Saatte mietiskellä tämän ponin lihavuusastetta jokaisesta kuvakulmasta.Väkersin Prinssille letinkin "tuossa tuokiossa...", jotta harja kääntyisi välillä oikealle puolelle. Toinen puoli on hilseillyt enemmän, joten se saisi tuulettua kunnolla ilman hiostavaa harjaa jonkin aikaa.


"Nii eiks me sovittuki nii et jäädään tähän"Ratsuilujen jälkeen käytiin käppäilemässä kuusiaidalla ja Prinssi sai maistaa sitä parempaa ruohoa aidan toiselta puolelta ;)
/tilannekuva/

/tilannekuva2/"Siellä kaukana ne kamuset häämöttää!"

Eipäs kamut kiinnostaneetkaan.

Huudahdin ponin nimeä, jotta tämä kääntäisi päänsä ja saisin pari kivaa kuvaa, mutta Prinssi kääntyikin ympäri kokonaan ja käveli portille saakka. Pakkohan mun oli sille hakea leipää taas palkinnoksi, kun tuli kutsusta luokse. Ajoitus ehkä vähän myöhästyi, mutta kyllä Prinssi ymmärsi mistä palkinto tuli :)/laaduton/


"Hiop! Ja jumpataan..."

Tästä kuvasta muokkasin portin pois, haluatteko nähdä tuloksen?

Leipä meni ehkä sekunnissa suuhun, en ehtinyt ottaa mukavaa leipä-melkeinsuussa-kuvaa :( Hyvää kesäkuun loppua kaikille!

p.s. Ovatko teidän ponit haukotelleet laiduntamisväsymystään? :)Kai sitä piti ruuastakin ottaa kuva, haha!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti