maanantai 26. tammikuuta 2015

Tästä se lähtee ! ❤️

Hei taas! 

Perjantaina aloitettiin Prinssille nyt kunnon liikutuskausi, joka (toivottavasti) kestää sitten ihan ponin kesälomaan saakka. Yksinkertaisesti startattiin sillä, että Adina & Alina kiskoivat ponista ylimääräiset energiat irti. 

Oli kyllä kaakissa kieltämättä aika todella erittäin liian paljon energiaa. Onneksi sain Adinan sillä ratsailemaan, en meinaan usko että olisin itse siellä selässä kyennyt aikaa kovin kauaa viettämään, heh... Prinssi näytti koko ajan siltä, että se voisi räjähtää hetkenä minä hyvänsä ja niin se myös teki muutamia kertoja. Ei se mitään pukitellut, tai en oikeastaan tiedä.. Sellaista energistä räjähtelyä :D.
Tykkään todella paljon siitä, kun Prinssi on joskus sillä tavalla sopivasti energinen. Että saa vähän pidätellä, vaikka vähän laukassa pientä pukkia olisi tai vähän jotain pikkupikkua säpsyisikin. Se olisi vain kiva, kun hän on kuitenkin useimmiten sellainen enempi eteenpäin työnnettävä versio. Ei kuitenkaan, ei kiitos, tällaista perjantaista pakkausta. 
Kun Adina ensin ratsasti Prinssin kasaan, nimenomaan ratsasti sillä, lähti Prinssistä ne ihan kaikista suurimmat häsläilyt, paitsi ai niin... Erno ja tämän vuokraaja olivat samaan aikaan kentällä meidän kanssa ja kun he sitten siitä lähtivät niin herranjumala ton ponin päässä pamahti. Ei se kauhean kauaa onneksi kestänyt, mutta silti, eli vielä jossain ponin päässä pienenä pyörii se eroahdistusjuttu, mutta luulempa, että se oli ainakin siinä tapauksessa hyvä tekosyy taas energisöityä, mielestäni negatiivisesti energisöityä...
Kun Adina sitten lopetti sen ratsastamisen, meni Alina selkään ja päästeli Prinssin kanssa niin kovaa, kuin kentällä nyt vain uskalsi painella niillä pitkillä sivuilla :D. Loppujen lopuksi polle oli niin puhki, ettei se jaksanut enää temppuilla ollenkaan kun taluttelin loppukäynnit kentällä. 

Yhden asian kuitenkin havaitsin. Sen ponin uuvuttamiseen meni yllättävän paljon, siis oikeasti paljon aikaa. Ja koko ajan jostain löytyi niitä voimia ja kuntoa ja energiaa jatkaa sitä liikkumista jne. eli jonkinsortin kunto siellä kaiken sen mahasen alla on. Ja jos tuo maha nyt saadaan pois, niin mikä kunto sieltä sitten saadaan esiin :D. 

Toivottavasti esiin astuu lihaksikas ja ryhdikäs mies, mutta senkin taitaa estää tuo järkyttävä nallekarva ❤️!

Terv. Senni & Vauhtinallet ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti